Sery, jogurty i wędliny

Ser manouri NIKZAS 200g


Ser manouri NIKZAS ok.2kg

Ser pierwszej jakości z pasteryzowanego mleka owczego. Zawartość tłuszczu 80%.

Ser manouri VASILITSA 200g

Ser pierwszej jakości z pasteryzowanego owczego mleka. Skład:70% tłuszczu. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 2102kJ/510kcal, tłuszcz 51.2g, tłuszcze nasycone 36.1g, węglowodany 1.3g z czego cukry 1.3g, białko 10.9g, sól 3.53mg, sód 0.04g.


Ser manouri VASILITSA ok 2kg

Ser pierwszej jakości z pasteryzowanego owczego mleka. Skład:60% tłuszczu.

Ser Kiefalograwiera NIKZAS

Zawartość tłuszczu w suchej masie 45%, wilgotność 40%. Skład: mleko owcze i kozie. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1575kJ/225kcal, białko 25g, węglowodany 0.2g z czego cukry 0.2g, tłuszcz 31g w tym tłuszcze nasycone 23g, błonnik pokarmowy 0g, sód 2.4g.


Ser Kiefalotiri NIKZAS

Zawartość tłuszczu w suchej masie 45%, wilgotność 40%. Skład: mleko owcze i kozie. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1498kJ/240kcal, białko 27g, węglowodany 0.2g z czego cukry 0.2g, tłuszcz 28g w tym tłuszcze nasycone 21g, błonnik pokarmowy 0g, sód 3g.

Ser anari świeży

Produkt cypryjski. Skład: świeże mleko owcze i krowie, sól, tłuszcze i podpuszczka.


Ser anari twardy

Produkt cypryjski. Skład: świeże mleko owcze, sól, tłuszcze min 43%.


Ser halloumi owczy

Skład: mieszanka mleka krowiego, owczego i koziego, sól, podpuszka pochodzenia nie zwierzęcego, mięta. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1296kJ/312kcal, białko 21.9g, węglowodany 4.1g z czego cukry 2.1g, tłuszcz 23.1g w tym tłuszcze nasycone 13.6g, błonnik 0g, sód 1g.


Ser halloumi kozi

Skład: świeże mleko owcze i kozie, podpuszczka, sól, mięta. Wartość odżywcza: tłuszcz 43%.

Ser kiefalotiry KOLIOS ok.3kg

Skład: Pasteryzowane krowie mleko, sól, podpuszczka , tłuszcze min. 45% wilgotność 38%

Kiełbasa grecka ok. 0,5kg

Skład: mięso wieprzowe, smalec, por, przyprawy, sól, azotan 0,001%.

Ser kozi 4kg NIKZAS

Tradycyjny ser produkowany z pasteryzowanego mleka koziego. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 251kcal/1075kJ, białko 16.5g, zawartość tłuszczu 20.5g, węglowodany 0g, wapń 0.4g.

Ser feta 200g NIKZAS

Skład: mleko owcze pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie, sól, podpuszczka. Zawartość tłuszczu w w suchej masie 43% wilgotność max 56%. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1125kJ/270kcal. białko 15.5g, węglowodany 0.8g, tłuszcz 23g.


Ser feta 400g. NIKZAS

Skład: mleko owcze pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie, sól, podpuszczka. Zawartość tłuszczu w suchej masie 43% wilgotność max 56% Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1125kJ/270kcal, białko 15.5g, węglowodany 0.8g, tłuszcz 23g.


Ser feta 1kg. NIKZAS

Skład: mleko owcze pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie, sól, podpuszczka. Zawartość tłuszczu w suchej masie 43% wilgotność max56%.

Ser feta 200g VASILITSA

Ser pierwszej jakości z pasteryzowanego owczego mleka. Skład:70% tłuszczu. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 2102kJ/510kcal, tłuszcz 51.2g, tłuszcze nasycone 36.1g, węglowodany 1.3g z czego cukry 1.3g, białko 10.9g, sól 3.53mg, sód 0.04g.


Ser feta 400g VASILITSA

(Chroniona nazwa pochodzenia (M.G.) Skład: pasteryzowane mleko owcze, sól, kultury bakterii. Wilgotność max. 56%, zawartość tłuszczu min.43%. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1165kJ/279kcal, białko 16.5g, węglowodany 1.5g tłuszcz 23.5g wapń 5mg.

Jogurt naturalny 1kg KOLIOS

Waga netto: 1kg e. Jogurt grecki odcedzony 10%. Skład: śmietana, proteiny mleka,bakterie jogurtu.

Jogurt naturalny 5kg KOLIOS

Jogurt grecki odcedzony. Zawartość tłuszczu 10%. Skład: śmietana, proteiny mleka, bakterie jogurtu.

Vital Edezma 5kg KOLIOS

Zawartość tłuszczu 10% Skład: odtłuszczane mleko krowie, tłuszcz roślinny, białko mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana z tapioki, kultury bakterii jogurtowych. Stabilizator: żelatyna 0.2%

Jogurt naturalny 0,5kg

Jogurt grecki odcedzony Zawartość tłuszczu:10%.Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 135 kcal, proteiny 6,0g, węglowodany 4,5g, tłuszcz 10g. Skład: mleko krowie, śmietana, proteiny mleka, bakterie jogurtu.

Ser feta dodoni 200g

(Chroniona nazwa pochodzenia (G.U.) Skład: pasteryzowane owcze i kozie mleko, zakwas mleka, podpuszczka, sól. Zawartość tłuszczu min. 43%, zawartość wody max. 56%

Ser kozi 400g KOLIOS

Skład: Pasteryzowane mleko kozie i owcze (20%), sól, kultury, podpuszczka roślinna. Zawartość w suchej masie: tłuszcze do 45%, wilgotność 56%.

Ser feta dodoni 400g

(Chroniona nazwa pochodzenia (G.U.) Skład: pasteryzowane owcze i kozie mleko, zakwas mleka, podpuszczka, sól. Zawartość tłuszczu min. 43%, zawartość wody max. 56%. Produkt grecki. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 257kcal/1075kJ, tłuszcze 21g w tym tłuszcze nasycone 15.7g, węglowodany 0g z czego cukry 0g, białko 17g, sól 2.5g.

Ser Feta więcej

Ser Kefalotiri więcej

Ser Manouri więcej

Ser- Kefalograviera więcej

Ser Anary więcej

Ser Halloumi więcej

Jogurt Grecki więcej

copyright © Afordyta, wszelkie prawa zastrzeżone

web design: www.corsario.pl