Makarony i kasza
MAKARON KOFTO 0,5KG
Makaron produkowany z pszenicy durum 100%. Wartość odżywcza w 100g makaronu niepoddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1526kJ/360kcal, białko 11.5g, węglowodany 73.6g w tym cukry 3.5g, tłuszcze 1.5g z czego tłuszcze nasycone 0.3g, błonnik 3.0g, sól 0g. Wartość odżywcza w 180g makaronu poddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1221kJ/288kcal, białko 9.2g, węglowodany 58.9g w tym cukry 2.8g, tłuszcze 1.2g z czego tłuszcze nasycone 0.2g, błonnik 2.4g, sól 0g.
MAKARON KRYTHARAKI 0,5KG
Makaron produkowany z pszenicy durum 100%. Wartość odżywcza w 100g makaronu niepoddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1526kJ/360kcal, białko 11.5g, węglowodany 73.6g w tym cukry 3.5g, tłuszcze 1.5g z czego tłuszcze nasycone 0.3g, błonnik 3.0g, sól 0g. Wartość odżywcza w 180g makaronu poddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1221kJ/288kcal, białko 9.2g, węglowodany 58.9g w tym cukry 2.8g, tłuszcze 1.2g z czego tłuszcze nasycone 0.2g, błonnik 2.4g, sól 0g.
MAKARON PASTICIO 0,5KG
Makaron produkowany z pszenicy durum 100%. Wartość odżywcza w 100g makaronu niepoddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1526kJ/360kcal, białko 11.5g, węglowodany 73.6g w tym cukry 3.5g, tłuszcze 1.5g z czego tłuszcze nasycone 0.3g, błonnik 3.0g, sól 0g. Wartość odżywcza w 180g makaronu poddanego obróbce cieplnej: wartość energetyczna 1221kJ/288kcal, białko 9.2g, węglowodany 58.9g w tym cukry 2.8g, tłuszcze 1.2g z czego tłuszcze nasycone 0.2g, błonnik 2.4g, sól 0g.
1M CIECIORKA SUCHA 0,5KG
Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1359kJ/324kcal, tłuszcz 4.8g z czego nasycone kwasy tłuszczowe 0.5g, węglowodany 37.3g w tym cukry 3.2g, białko 19.1g, błonnik 27.8g, sól 0.025g.